Laten we kennismaken

Wie ben ik

Ik ben Bas, 20 jaar, kom uit Groenlo en mijn voornaamste interesse is het bouwen van websites en apps. Dat doe ik al sinds dat ik 12 was. In de tijd dat ik als programmeur rond loop is er veel gebeurd, zo mocht ik mij in 2013 dé beste programmeur van Nederland noemen, maak ik websites voor anderen en houd ik me nog altijd bezig met het leren van veel nieuwe technieken, die ik later weer kan gebruiken.

Waar kwam het vandaan?

Zoals hierboven staat ben ik al sinds mijn 12e bezig met het maken van websites en apps. Ik begon me af te vragen hoe het nou allemaal precies in elkaar zat en het leek me wel wat om ook een populaire website te beheren. Wat nog meer meespeelt is dat je veel kunt doen voor anderen en dat doe ik graag.

Kennis

Op dit moment heb ik kennis van PHP, HTML, CSS, JavaScript, TypeScript, C#, Java, Less, SCSS en Xaml. Met deze 'talen' kun je al ver komen, zo kan ik mobiele apps maken, websites, desktop applicaties en servers.

Werk

Ik ben werkzaam als Developer bij IdeeMedia sinds Juni 2016. Ik bouw daar onder andere websites doormiddel van wordpress. Daarvoor werk ik ook aan een WordPress Framework.

Glybe

Een van de succesvolste websites die ik ooit heb gemaakt is Glybe. Samen met iemand anders ontwikkelde ik deze website. Glybe was een website waarop je een account kon aanmaken om vervolgens te chatten op een forum. We hebben de website natuurlijk wel wat uitgebreider gemaakt dan alleen een fora. Je had de mogelijkheid een profiel aan te maken en vrienden te maken. Het leukste was nog dat er op het hoogtepunt van de site dagelijks rond de 500 mensen actief waren. Uiteindelijk is de website gestopt, maar er zijn plannen voor een nieuw communicatie-platform wat lijkt op Glybe.

Hoe programmeer je?

Ik kan niet programmeren zonder muziek. Muziek geeft me inspiratie en ideeën tijdens het programmeren. Op mijn bureau, waar alle magie gebeurd, staan 3 beeldschermen, een tekentablet en een speakerset voor de muziek.

Curriculum vitae

Bekijk de meest recente versie van mijn CV vanuit uw browser.

Download