access_timeZo, 18 mei 2014
personBas Milius
Welkom op de splinternieuwe versie van mijn website (Versie 21.0)! Hopelijk vind je het wat. De nieuwe website bevat een aantal nieuwe dingen, daar lees je in deze post meer over.

Welkom

Het is in een één keer weer heel wat anders, maar dit is dus de nieuwe versie van mijn persoonlijke website en nu ook mijn persoonlijke blog.

De reden dat ik weer een nieuwe versie van de website maakte is heel simpel, het werkte niet meer met wat ik wou. Plus de oude site kon sowieso wel een opknapbeurt gebruiken. Op de oude site kon ik niet makkelijk nieuwe modules programmeren en vernieuwen, de code ervan was eigenlijk gewoon aan zijn vervaldatum toe.

Nieuw

De nieuwe site bevat een aantal nieuwe pagina's en modules, zo heb ik nu een blog.
In mijn blog post ik updates van mijn applicaties, nieuws rondom mezelf, tips voor programmeurs en waarschijnlijk ook nog andere dingen zoals mijn stageverslag.
Wat is er nieuw:

  • Blog.
  • Een geheel nieuw design.
  • Een geheel nieuwe back-end.
  • De timeline op de homepage is een stuk overzichtelijker en groter.
  • De website is veel sneller dan voorheen.
  • Het design is overzichtelijk gemaakt.
  • Projecten kunnen een sub-site hebben en ook een eigen domein.
  • Eigenlijk gewoon alles!

Programma's

De programma's die op mijn vorige site staan zijn ook aangepast. Zo zijn er ook een paar beëindigt. Player7, PixelTime, TweetBoard en YouTube Downloader zijn gestopt en worden niet meer verder afgemaakt. Er is echter wel iets nieuws gekomen, ProSnapr.

Conclusie

Voor mij ging het vooral om de makkelijkheid van informatie verstrekken via mijn site aan jullie, dat is voor mij nu heel simpel en voor jullie veel duidelijker. De vorige site had een design wat ik uiteindelijk niks meer vond, dus dat speelde ook een rol.

Thanks voor het lezen,
Bas